Vážení rodiče, milí šermíři,

Druhý víkend ve znamení turnajů MČR je za námi a byl snad ještě nabitější než ten první. Do letňanské BB arény totiž dorazili kategorie těch nejmladších a nejstarších zároveň.

Mini žáci

V kategorii 42 mladších žáků statečně bojoval i Štefík Balkó, ale bohužel se mu nepodařilo dostat se do eliminací. Nakonec je z toho 37. místo.

Mini žačky

U mini žaček to bylo napínavější. Z celkem 23 závodnic naše tři mini šermířky postoupily dál a jedné se to postupování tak zalíbilo, až je z toho 2. místo!

Ta krásná a blýskavá stříbrná medaile patří Yasmin Yousef, další byla na 11. místě Jasnímka Hradilová 19. Maruška Filasová.

Senioři

Seniorů do Prahy dorazilo nejvíc, celkem 68. Samozřejmě mezi nimi nesměl chybět náš šermířský klan Ivančů, který si vybojoval tato místa: 36. Robin Ivančo, 38. Miki Ivančo a 65. Saša Ivančo

Seniorky

Moc to nelepilo ani Miře Yousef, které se bohužel také nepovedlo dostat do eliminací. Ale nevadí, vyjde to zase jindy.

Senioři družstva

V neděli přišla na řadu jako tradičně družstva. Podařilo se nám postavit jen družstvo seniorů a netvořil ho nikdo jiný než Saša, Robin a Miki Ivančovi. Po parádní první výhře si asi štěstí odskočilo na svačinu, ale i tak se s tím chlapi porvali a mezi 17 týmy se jim povedlo se 8. místem dostat na rozšířené pódium.

Díky moc všem za reprezentaci a držíme palce dál!