Vážení rodiče, milí šermíři,

tento víkend byl na turnaje velmi bohatý a na výsledky jakbysmet. V Teplicích se v sobotu soutěžilo hned v několika kategoriích a v neděli jeli naši šermíři na České akademické hry do Olomouce.

Turnaj kadetů, kadetek, žáků a žaček Lázeňská oplatka 2021

Hned prvním turnaj po otevření sportovišť zahájili naši žáci a žačky v Teplicích. Šermovali společně kluci i holky a naši šermíři si ve skupinách nevedli vůbec zle. Přes eliminace se probojoval jen Vašek Hudský a nakonec si odvezl 6. místo. Další byl Richard Holeček 8. Z žaček si Kája Filasová odváží krásné 3. místo a Káťa Mužíčková 5.

Za doprovod na turnaj děkujeme Barče Měsíčkové a Robinovi Ivančovi.

Turnaj mladších žáků a mladších žaček Lázeňská oplatka 2021

Na odpolední program v Teplicích dorazila jen jedna z našich mladších žaček Ivonka Filasová, ale zato si po náročném dni odvezla pěkné 5. místo.

Děkujeme Mikulášovi Ivančovi za doprovod.

České akademické hry 2021

Víkendové souboje zakončili naši šermíři v Olomouci na Českých akademických hrách, kde reprezentovali ústeckou Univerzitu Jana Evangelisty Purkyně. Oba se v nabité konkurenci rvali o nejlepší výsledek. Robina Ivančo nakonec vyřadil čerstvý olympionik Jakub Jurka a Robin tak skončil na 8. místě. Barča Měsíčková si vybojovala celkové 10. místo.